donderdag,
13 augustus 2020
 
 
 
 

Aanmelden

Hieronder kunt u zich aanmelden. Alle vereiste velden dienen correct ingevuld te worden voor een goede verwerking van uw aanmelding en latere communicatie.

Deze cursus gaat alleen door bij een minimaal aantal deelnemers van 20

Neemt u even de tijd voor het volledig en correct invullen en volg de aanwijzigingen bij enkele items.

U dient uw aanmelding af te sluiten middels een iDEAL betaling (zie ook onder Kosten). Zorg ervoor dat u daarvoor de benodigde zaken binnen handbereik heeft. Aanmeldingen die afgesloten worden zonder betaling zijn niet geldig en moeten opnieuw worden gedaan.

Sluit het iDEAL betaalscherm van uw bank niet af door de pagina te sluiten (middels kruisje) maar volg de instructies van uw bank op het scherm en sluit af door; 'bestelling afronden' of "klik" op 'Ga verder' om de begunstigde te laten weten dat de betaling geslaagd is en terug te keren naar de webwinkel" of iets dergelijks. Indien u dit niet doet mislukt uw inschrijving en ontvangt u geen betalingsbevestging!

Na registratie dient u een bevestiging van uw registratie per mail te ontvangen op het door u opgegeven e-mailadres (kijk ook in uw spambox). Ontvangt u deze niet binnen 2 uur dan is er geen geldige aanmelding of heeft u geen juist e-mailadres opgegeven. Neem dan contact op met inschrijven@langerhans.com.

Als uw betaling is gelukt ontvangt u tevens per mail een betalingsbevestiging welke u kunt gebruiken voor administratie en of declaratie. Na ontvangst hiervan is uw inschrijving definitief.

iDEAL betaling is onmogelijk. Stuur in dat geval een mail naar inschrijven@langerhans.com met het verzoek voor handmatige overschrijving. Wanneer u hier gebruik van maakt brengen we u hiervoor € 7,50 administratiekosten in rekening.

Belangrijk

Stuur een bericht aan inschrijven@langerhans.com indien u niet binnen een uur een bevestiging heeft ontvangen nadat u zich heeft aangemeld.
 

Persoonlijke gegevens
Functie
*
Anders:
Voorletters
...
Tussenvoegsel
Achternaam
*
Geslacht m/v
*  mevrouw heer 
Adresgegevens
Adres type
*  privé zakelijk 
Straat
Huisnummer
Postcode
*
Plaats
*
Contactgegevens
Telefoonnummer
*
 
LET OP!!
Vul een juist e-mailadres in zodat wij, indien nodig, contact met u kunnen opnemen. Sommige email-providers filteren c.q. blokkeren onze systeemmails wij raden u aan uw privé emailadres op te geven.
Email
*
Email (voer nogmaals uw mail in)
*
Nieuwsbrief
 Schrijf mij ook in voor de Diabetes2.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het onderwijsaanbod.
Accreditatie
 
BELANGRIJK!
De verwerking van uw presentie t.b.v. accreditatiepunten wordt gedaan op basis van een juist opgegeven nummer zoals dat wordt verlangd door de kwaliteitsregisters van de verschillende verenigingen. Bij artsen het BIG registratienummer. Voor andere kwaliteitsregisters is van belang dat u een juist nummer invult wat voor uw register/beroepsgroep (vereniging) van toepassing is. Geen of onjuist nummer kan resulteren in geen verwerking (=geen accreditatiepunten).
BIG registratienummer
NVvPO
V&VN
Locaties
Cursus
  
  
  
Kosten
Bedrag
€ 195,00
*  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden