18e Langerhanssymposium: Diabetes van top tot teen

Op dinsdag 21 juni zal de 18e editie van het Langerhanssymposium plaatsvinden: Diabetes van top tot teen.

We zullen er weer een onvergetelijke dag van maken, zowel voor onze deelnemers op locatie TivoliVredenburg in Utrecht, als voor de deelnemers die het symposium online zullen volgen.

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over de praktische zaken.

Praktische informatie

U heeft direct na inschrijving een bevestiging van ons ontvangen op het email adres waarmee u bent ingeschreven. Dit is zowel voor het online symposium het geval, als voor het symposium in Utrecht.
Voor het symposium live in Utrecht ontvangt u 2 weken vooraf een mail met de QR code waarmee u naar binnen komt. Voor het online symposium ontvangt u 2 weken vooraf een mail met praktische informatie en de kijklink via webinargeek. Heeft u de mail niet ontvangen, check dan eerst even uw spammapje. Vindt u 'm daar ook niet, neem dan contact met ons via secretariaat@langerhans.com
Kosteloos annuleren van het symposium op locatie Utrecht is mogelijk tot 4 weken voor het event. Kosteloos annulering van het online symposium kan tot 2 weken voor 21 juni. Na deze periode vindt geen restitutie plaats. U kunt dan wel een collega in uw plaats laten deelnemen. Stuur hiervoor een e-mail naar secretariaat@langerhans.com. Vermeld in uw bericht uw gegevens (naam, functie, organisatie en plaats) en de gegevens van uw vervanger. Vermeld ook het registratienummer van uw vervanger. Dit is belangrijk voor het verwerken van de accreditatiepunten.
Voor het online publiek kunt u via de chat van het webinarsysteem uw technische vragen stellen. Deelnemers op locatie kunnen hun vragen stellen bij de informatiebalie van Langerhans.
Jazeker, dat kan. Stuurt u hiervoor een mail naar secretariaat@langerhans.com en u ontvangt van ons meer informatie.
Om de accreditatie punten toe te kennen is het volgen van het gehele symposium (van 09.30 - 15.30 uur) een vereiste. Verder moet u de tussentijdse vragen en de toetsvragen aan het eind beantwoorden.
Als u het juiste registratienummer bij uw inschrijving heeft aangegeven, zullen de punten binnen 2 weken na de bijeenkomst worden verwerkt en bijgeschreven. Het is van belang dat u een juist nummer invult wat voor uw register/beroepsgroep (vereniging) van toepassing is. Geen of onjuist nummer kan resulteren in geen verwerking (=geen accreditatiepunten).

Veel gestelde vragen Symposium Utrecht

Deelnemers op locatie kunnen hun vragen stellen bij de informatiebalie van Langerhans.
TivoliVredenburg is zowel per trein als met de auto goed bereikbaar. In nog geen 5 minuten loop je van Utrecht Centraal naar TivoliVredenburg. Voor de auto is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Veel gestelde vragen online Symposium

U kunt uw internetsnelheid testen via https://www.internetsnelheid-testen.nl.
Voor het online publiek kunt u via de chat van het webinarsysteem uw technische vragen stellen.
Jazeker, dat kan. Stuurt u hiervoor een mail naar secretariaat@langerhans.com en u ontvangt van ons meer informatie.
Ja zeker, heel graag zelfs! U kunt tijdens de scholing via de privé chatfunctie vragen stellen aan de sprekers. Zoveel mogelijk vragen zullen worden doorgespeeld en beantwoord door de sprekers of de presentatoren.
Jazeker, dat kan. Voor de accreditatie is het wel noodzakelijk dat u beide bent ingelogd. Dus log in op uw telefoon of een 2e scherm en bekijk samen vanachter de computer de Diabeteswereld Draait Door.
Vaak helpt het om de pagina te verversen. Anders even afsluiten en opnieuw inloggen. Komt u er echt niet uit, dan kunt u via de chat functie contact met ons opnemen. Lukt dat niet, dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@langerhans.com

Antwoord niet gevonden?

Dit formulier is alleen bedoeld voor niet-medische vragen. Voor medisch-inhoudelijke vragen verwijzen wij u naar ons forum.