Studio Langerhans – Talkshow – DM2

Locatie

Online, Live webinar

Datum

09-05-2023

Locaties en data

Begintijd

09-05-2023

19:30

Eindtijd

09-02-2023

20:30

Doelgroep

HA, POH, PVK, DVK, VS

Accreditatie ID

498719

Live vanuit Studio Langerhans presenteren we ieder kwartaal een talkshow van een uur. In deze nieuwe reeks live uitzendingen belichten we vier keer per jaar actuele thema’s die raken aan diabeteszorg in de 1e lijn. De talkshow wordt gepresenteerd door kaderhuisartsen en diabetesverpleegkundigen/POH, die vanuit hun jarenlange ervaring in de praktijk, de experts aan tafel scherpe vragen stellen en de interactie aangaan. Het publiek thuis kan vooraf een vraag indienen of op de avond zelf live een vraag stellen via de chat.

In de volgende uitzending op donderdag 9 mei 2023 zullen Bas Houweling (kaderhuisarts diabetes) en Martin Willink (kaderhuisarts diabetes) aan tafel alle vragen die er in de dagelijkse praktijk leven over DM2 bespreken met gastspreker Dr. Mariëlle Schroijen internist-endocrinoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum en Prof. Dr. Cees Tack hoogleraar interne geneeskunde, in het bijzonder diabetologie bij het radboudUMC

Stuur uw vraag over DM2 van te voren in! Via een link in de bevestigingsmail die u ontvangt na inschrijving, kunt u uw vraag kwijt.

Live uitzending donderdag 9 mei 2023 19.30-20.30 uur

Presentatoren: Bas Houweling (kaderhuisarts diabetes) en Martin Willink (kaderhuisarts diabetes)

Gastsprekers: Dr. Mariëlle Schroijen en Prof. Dr. Cees Tack hoogleraar interne geneeskunde.

 

Plaats: Dag: Datum: Locatie:
Online Dinsdag 09-05-2023 Live webinar

Voor deze nascholing is accreditatie verleend (1 uur) door de volgende verenigingen:

CvAH (ABC1)

V&VN

 

Nog in aanvraag bij:

VSR

NVvPO

 

Het cursusgeld bedraagt 30 euro.