Categorie: Insulinetherapie
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Home › Forum › Insulinetherapie › Canule lengte Iport advance
Categorie: Insulinetherapie
Op het Langerhans symposium heb ik het advies gekregen om i port advance te proberen bij patiënten die moeite hebben met vaak zichzelf prikken of veel blauwe plekken krijgen na prikken. Nu wilde ik dat proberen bij een pte, slank postuur, prikt lang- en kortwerkend in de buik en heeft veel hinderlijke blauwe plekken. Ik kan alleen niet goed vinden welke canule lengte ik moet voorschrijven (6of9) hoe kan ik dat bepalen? Alvast bedankt!
Dag Martine,
Het wordt aangeraden om eerst te starten met de canule 6. Mochten er nu dan verloop van tijd toch (weer) problemen met de opname van de insuline (dus een ontregeling) zijn dan kunt u overstappen naar de canule 9.
Hartelijke groet, Mariëtte van Veen-Bouwman
Noodzakelijke cookies zijn essentieel voor de website om deze goed te laten functioneren. Deze cookies zorgen voor basis functionaliteiten en beveiliging van de website, volledig anoniem.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | Deze cookie wordt gebruikt om aan te geven of u toestemming heeft gegeven voor cookies onder de categorie "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | Deze cookie wordt gebruikt om aan te geven of u toestemming heeft gegeven voor cookies onder de categorie "Noodzakelijk". |
viewed_cookie_policy | 11 months | Deze cookie wordt gebruikt om te voorkomen dat de popup om toestemming te geven voor cookies niet meermaals getoond wordt. |
Analytische cookies worden gebruikt om beter te begrijpen hoe bezoekers met de website omgaan. Deze cookies helpen bij het vergaren van statistieken zoals het aantal bezoekers, oorsprong, bounce rate, etc.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
_ga | 24 maanden | Wordt gebruikt om gebruikers te herkennen. |
_gid | 24 uur | Wordt gebruikt om gebruikers te herkennen. |